Blog

Masaj Çeşitleri Ve Faydaları Nelerdir?

Masaj Çeşitleri Ve Faydaları Nelerdir?

Önemli olan ihtiyacınız olan masaj türünü bilmek ve bu masajı masörünüzden talep etmektir. Eğer haftalık olarak masaj almaya ev her hafta farklı bir türde masaja ihtiyacınız varsa o zaman masaj salonunuz ile anlaşıp sizde bütçenize göre bir plan çıkarmalarını isteyebilirsiniz.

Klasik Masaj: Klasik masajı sürekli yaptıran kişiler güne başlarken hep dinç ve zinde başlarlar. Klasik masajın özelliği vücuda çeviklik sağlamasıdır. Bu masaj türü güzel ve besleyici yağlar eşliğinde yapıldığında etkisi çok daha fazla ve yoğun olur. Klasik masaj sayesinde tüm sinirleriniz dinlenir ve stresten eser kalmaz.
Sıcak Taş Masajı: stresi tamamen yok eden ve aynı zamanda ağrıları azaltıp hatta yok eden bir masaj türüdür sıcak taş masajı. Bu masajda ısıtılmış ya da soğutulmuş volkanik taşlar vücudunuzun belirli bölgelerine yerleştirilerek uygulanır. Bu masaj sayesinde en zor anlarda dahi sinirlerinizi kontrol edebilir ve vücut ağrıları ile savaşmak zorunda kalmazsınız.
Spor Masajı: Özellikle sportif aktiviteler ile uğraşan kişilerin ihmal etmemesi gereken bir masaj türüdür. Kasları gevşetip özellikle kaslara yönelik bir masajdır. Bu masaj ile, kaslarınızı çok daha rahat hissedecek kasılma ve çekilme dertleri ile uğraşmayacaksınız.
masaj cesitleri nelerdir
Aromaterapi Masajı: aromaterapi masajı vücudu uyaran, gençlik, güzellik, rahatlık ve huzur veren bir masaj türüdür. Tamamen doğal bitki özlerinden elde edilen yağlar ile uygulanan bu masaj türü ile tamamen yenilenmiş bir vücuda ve sinir sistemine sahip olabilirsiniz.
Shiatsu Masajı: Shiatsu masajı genelde ağrı ve sancı çeken kişiler için önerilen bir masaj türüdür. Bu masajın en büyük özelliği deri altı ve deri dokusu üzerine parmak ve vücudun farklı yerleri ile yapılmasıdır.
Thai Masajı: bu masajın geçmişi çok eski tarihlere dayanmaktadır. Kesinlikle çıplak ya da yatakta yapılmayan Thai masajının kökeni Tayland’a dayanmaktadır. Bu masaj türünde genelde gerdirme hareketleri ile vücut rahatlatılır.
Gördüğünüz gibi daha burada sayılamayacak kadar çok masaj çeşidi bulunmaktadır fakat yukarıda saydığım masaj çeşitlerini kısa bir araştırma ve gerekli malzemeleri temin ettikten sonra sizde evde sevdiklerinize uygulayabilirsiniz. Veya bir masaj merkezi ile anlaşıp kendinize terapi seansları alabilirsiniz. Önemli olan ihtiyacınız olan masaj türünü bilmek ve bu masajı masörünüzden talep etmektir. Eğer haftalık olarak masaj almaya ev her hafta farklı bir türde masaja ihtiyacınız varsa o zaman masaj salonunuz ile anlaşıp sizde bütçenize göre bir plan çıkarmalarını isteyebilirsiniz.
 

E-Bülten

İskenderun Life Spa & Masaj Salonu Kampanyalarından Haberdar Olmak İçin Sizde Mail Adresinizi Sisteme Kayıt Edin.

İletişim Bilgileri

İskenderun Life Spa & Masaj Salonu

Adres

Süleymaniye Mahallesi 1. Sokak No:8/A İskenderun

Sosyal Medya